Què en trobau?

Passades les dues primeres setmanes de primavera, comença a fer més caloreta i s’estira el dia. I amb això, arriben els primers turistes.

D’ençà fa un parell d’anys però, si parlam de la procedència des turistes, n’hi ha un que ha crescut com l’espuma: El turista rus.

Això sí, tot i la seva curta vida a les Illes, el turista rus no gaudeix de gaire bona fama. Poc o directament gens amable, sense cap interès per aprendre l’anglès (fet que els obliga sempre a dur un guia al grup), amant fins a dir basta del tan poc convenient “tot inclòs”, poc gastador i certament problemàtic. A més si a això li sumam que no es pot dir que l’amistat de Rússia amb la Unió Europea passi per els seus millors moments a causa de la recent invasió de la península Ucraïnesa de Crimea, el fa un turista tan sols desitjat per un sector hoteler molt concret.

Quina és la vostra opinió dels turistes russos, que en trobau?

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada