L’Elefant Verd a l’Escola

De dia 7 a dia 10 d’abril l‘Elefant Verd ha tingut l’oportunitat de desenvolupar un projecte amb els alumnes de 5è i 6è de primària del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç.

He de confessar que al principi em sentia una mica nerviós, ja que per molt gros que sigui em fan respecte les coses que s’amaguen rere els no-tan-petits mamífers. Per tant, sí, em tremolaven les potes i una mica la veu. Però així com passaven els minuts veia que ningú no queia adormit i que això de tenir imatges escampades per la taula sense ordre aparent podia esser divertit i enriquidor: i jo que havia sentit a dir que deien dins un forn que els al·lots ja no tenen imaginació ni interès… quina sorpresa tan agradable quan he vist que d’això rien de rien: fins a 8 històries diferents hem creat i tot dins un ambient lúdic, participatiu i respectuós.

Volia aprofitar aquest racó per agrair aquesta oportunitat i donar l’enhorabona per la feina feta (m’ha al·lucinat la utilització de la paraula malenconia amb tant de sentit) a totes les mestres que m’han acompanyat durant aquest petit i intens viatge. Així mateix, una forta abraçada als protagonistes de tot plegat: biels que sou peres, xisques, antònies, lluïsos, maries, justins, noms que comencen amb J, N, X i que no recordo (però sí les vostres cares), no deixeu d’imaginar gaire prest, recordau que les reaccions hiperbòliques no ens condueixen enlloc i que sempre-sempre-sempre hi ha esperança.

Fins aviat!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada