La cançó de la setmana

Ja fa més de dos anys que dura aquesta secció i mai abans havia repetit artista (excepte en els especials d’estiu), així que ja tocava. Si bé la meva intenció és no repetir gaire músics perquè el que vull és que en conegueu el major nombre possible, també veig injust que alguns artistes que tenen més d’una composició genial no siguin considerats les vegades que faci falta. Com em va dir un bon amic meu “fas la cançó de la setmana” i no “l’artista de la setmana”. Així que avui, més de dos anys després repetim músic, Neil Young, però ja veureu que bé valia la pena.

Si la darrera vegada us vaig mostrar el vessant més rocker de l’artista nord-americà avui vos present la seva altra branca: la balada compromesa folk. Neil Young va ser un dels activistes més contraris a la guerra de Vietnam i d’aquella època són balades monumentals com la que avui vos present: After the gold rush. La seva peculiar veu que sobresurt per damunt de tot, acompanyada únicament per un piano, posa la pell de gallina d’emoció. Impressionant…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada