Protecció Civil

Protecció Civil ens envia la següent informació:

“El passat diumenge 13 d’abril vàrem realitzar unes jornades sobre maneig d’equips i tècniques en incendis forestals. Aquestes jornades s’engloben dins dels plans d’autoformació de les agrupacions per a l’actualització de coneixements del seu personal i poder oferir les millors garanties, tant per als serveis d’emergències com al ciutadà. Hem tingut també la col·laboració de les agrupacions de protecció civil de Son Servera i Capdepera. Aquestes jornades serveixen per compartir opinions, tècniques de treball i conèixer voluntaris d’altres agrupacions per si en un futur treballem junts.

La durada d’aquestes jornades ha estat de 4 hores, la primera part ha estat teòrica sobre seguretat, coordinació i primers auxilis, en la segona part, una ambulància del 061 amb un metge, una infermera i un tècnic d’emergències sanitàries ens han ofert desinteressadament un petit mòdul sobre cremades, els seus primers auxilis i material de cura. Després hem continuat amb la fase de pràctiques forestals en muntatge de línies, pressió d’aigua, recollit de mànegues i el subministrament d’aigua a un altre vehicle.

Agrair, tant a les agrupacions de Protecció Civil de Son Servera i Capdepera, al personal del 061 que ens han dedicat molt amablement uns minuts, així com al personal de la nostra agrupació que també han fet possible que aquestes jornades s’hagin pogut realitzar dins el programa previst. “

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada