Crònica:Esporles-Cardassar

Una difícil papereta tenien els grocs i negres a la sempre complicada sortida de l’os local i caigueren derrotats 2-1
Una primera part sense ocasions que, amb els matiners gols de l’Esporles, s’arribava al final dels primers 45 minuts amb el resultat molt negre, 2-0, pels interessos del Cardassar.
Ja a la segona meitat els “misters” movien fitxa i l’àrbitre expulsava a dos jugadors locals, cosa que aprofitarien els llorençins, per mediació de Gil, per escurçar distancies, però ja no i hauria temps per res mes, i amb el resultat de 2-1 es xiularia el final.

PD: La final de Copa cau de part blanca amb resultat R.Madrid 2 Barça 1. Bayern-Borussia serà la final de la copa alemanya. Nadal ja es a quarts de Montecarlo. Es fa la volta a Eivissa en “bbt” on hi ha un llorencí. També es corre la “titan desert”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.