Crònica:Esporles-Cardassar

Una difícil papereta tenien els grocs i negres a la sempre complicada sortida de l’os local i caigueren derrotats 2-1
Una primera part sense ocasions que, amb els matiners gols de l’Esporles, s’arribava al final dels primers 45 minuts amb el resultat molt negre, 2-0, pels interessos del Cardassar. 
Ja a la segona meitat els “misters” movien fitxa i l’àrbitre expulsava a dos jugadors locals, cosa que aprofitarien els llorençins, per mediació de Gil, per escurçar distancies, però ja no i hauria temps per res mes, i amb el resultat de 2-1 es xiularia el final.

PD: La final de Copa cau de part blanca amb resultat R.Madrid 2 Barça 1. Bayern-Borussia serà la final de la copa alemanya. Nadal ja es a quarts de Montecarlo. Es fa la volta a Eivissa en “bbt” on hi ha un llorencí. També es corre la “titan desert”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada