Temps de panades, no de futbol

Un descans ben merescut serà el que gaudiran els jugadors del Cardassar,ara que es temps de processons, panades, rubiols i reunir-se el dia de Pasqua voltant una taula per menjar-se la típica freixura. No hi haurà jornada de lliga a la Preferent.
Aprofitam aquest petit parèntesi per repassar els números del Cardassar.
L’equip representatiu del nostre poble es troba 4rt. tan sols per Sòller,Santa Catalina i Alaró;  després ja ve el Cardassar amb 33 partits jugats 17 guanyats, 6 empatats,10 perduts, 56 gols a favor, 44 en contra i 57 punts en el seu caseller. Els llocs de lligueta d’ascens a tercera els completen Esporles, Independiente i Son Cladera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada