Aquesta pel·lícula m’ha agradat: Rush

Aquesta és una de les pel·licules que més m’ha sorprès en aquests darrers temps.

Excel·lentment dirigida per Ron Howard, relata la rivalitat mantinguda durant la temporada de l’any 1976 entre els pilots Niki Lauda -interpretat magistralment pel germano-català Daniel Brühl- i James Hunt (Chris Hemsworth). Dos pilots amb caràcters diametralment oposats, però que al final acabaren per i protagonitzada per tenir una bona amistat.

Rush-The-movie-1001

La pel·lícula que recollí diversos premis, aconsegueix el que gairebé cap altra film de curses de cotxes ha aconseguit: Fer el relat interessant per a tots els públics, i no només per als aficionats a la velocitat.

Donau-li una oportunitat, no us decebrà.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada