La decadència del bunyol educatiu del govern Bauzá

Aquests passats dies, la pràctica totalitat de la comunitat educativa de les Illes Balears, representada per les seves respectives associacions, signaren un document de forma  conjunta que duu el titol DECLARACIÓ EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ.

Associacions de pares i mares, directors de Infantil-primària-secundària, sindicats educatius, docents provinents tant de l’escola pública com de la concertada, Cooperatives d’ensenyament i fins i tot els Inspectors educatius foren els qui consensuaren aquest document.

Les associacions plasmaren l'acord amb aquesta simbòlica foto

L’acord es plasmà amb aquesta simbòlica foto a on s’hi troba representada la pràctica totalitat de la comunitat educativa

El document, reflexa i sintetitza de forma clara i concisa, el que tant pares com docents venim reclamant no només d’ençà que començà la creuada ideològica en contra dels estaments públics del govern illenc actual, sinó que també hi ha reclamacions que afecten a tots i cada un dels diferents governs que hem tengut, com per exemple la proposta que parla de “dedicar una despesa respecte al PIB que s’acosti a la mitjana de la Unió Europea i a les recomanacions de la UNESCO”.

I dit tot això, no volia acabar sense fer una reflexió:

  • Qui queda que faci costat al TIL, la llei de símbols i tota la resta del bunyol educatiu del govern Bauzá?
  • I en canvi quina part del sector educatiu és la que no té representació a la imatge d’aquest escrit?

Tot això només fa que donar tota la raó a la nostra comunitat educativa, que ha hagut de patir un govern que no té CAP suport a dins l’àmbit educatiu i que ha volgut jugar amb l’educació dels nostres fills i filles manipulant i mentint fins a extrems impensables des d’uns mitjans informatius públics els quals ha corromput i convertit en la seva particular eina de propaganda.

Pares, mares, docents, sindicats, inspectors, directors i tots els qui fins ara ens hem fet costat, no defalliu i no faceu ni una passa enrere, ens hi jugam el futur dels nostres infants, que també és el nostre.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada