Els centurions de Son Carrió

El Diario de Mallorca es fa ressò de l’èxit dels centurions carrioners durant les festes de Pasqua. Aquí teniu l’enllaç al reportatge:

 http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/04/21/centuriones-genio-figura/927021.html

Un comentari a “Els centurions de Son Carrió

  1. vull donar la meva opinió que he manifestat moltes vegades i que altra gent m’ha dit tambe; No hi ha dubte que la tradició s’ha de mantenir, però crec sincerament que no hauria de ser tan exagerada (el diari l’anomena ACERTADAMENT show); crec que hi és de més rompre coses; deteriorar l’enrejolat amb els cops exagerats de les llances; també hi és de més tot allò que pot lesionar els mateixos centurions o algu del públic si hi ha un petit error. El protagonisme de l’acte no han de ser els centurions, sinó la imatge del ressuscitat. Si anem a l’origen de la tradició, segur que alguns d’aquests criteris s’haurien de tenir en compte. Una interpretació pot ser simpática, alegre i humorística, sense arribar als límits de “dubtós bon gust” o del perill dels participants o de fer mal bé les coses materials. És la meva opinió i el meu criteri. De fet és fa així com he manifestat a altres llocs. Ho he expressat perquè fa anys que ho dic.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada