El PP de Manacor treu pit de donar “solucions” i evitar el pas del tren per Sant Llorenç

Au idò, no estaveu contents amb la “Via verda”? Idò ja la teniu pels morros.

El PP de Manacor s’ha dedicat durant aquestes setmanes a repartir per la vila del costat, aquest pasquins a on a pàgina sencera es dediquen a treure pit, ja que gràcies a la seva “genial” idea no faran la via de tren que estava projectada per, segons ells, manca de doblers.

ppmanacor

També aprofiten l’ocasió per dir que si el tren no és un mitjà de transport sostenible, que si no té cap sentit a una illa que tot just fa 100km de cap a cap… vaja, m’agradaria saber els estudis de sostenibilitat que han fet a la via que enllaçava l’AVE de Toledo a Albacete (9 passatgers cada dia), i si creuen que a Mallorca el tren no és necessari que tanquin la línia de Inca a Palma i tots contents.

Però no penseu que aquesta “Via verda” surt de franc: està pressupostada en 5,5 milions d’euros, gairebé 1000 milions de les antigues pessetes per sembrar arbres i passar una piconadora per deixar-ho pla.

Au, ja podeu pegar botets, que encara els hi haureu de donar les gràcies.

Un pensament a “El PP de Manacor treu pit de donar “solucions” i evitar el pas del tren per Sant Llorenç

  1. Ells que ne saben tant, no aguesen pogut aprofita aquest sobrant que pareix que tenen, en electrifica de se enllas fins a Manacor? en lloc de sa via verda, ? O no saben que toduna que entri un Gover inteligent si hi ha dober acabara es Tren?
    No seran tant inocens com es darre Pacte, sabran be per on pasa per dins Manacor, i sensa gastar tant.

    ¡AH! Qui va comenar aquestas Maquines de que tant se queixen va ser el Sr Matas, De quin partit devie ser? PP de Manacor ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.