La cançó de la setmana

Avui a la cançó de la setmana juntam cinema i música amb la banda sonora d’Amor a quemarropa (Tony Scott, 1993). El tema que us present és instrumental i compost pel gran Hans Zimmer i podríem dir que és el tema central del film.

Hans Zimmer és un consolidat compositor que ja ha fet més d’un brillant àlbum per a pel·lícules com ara: Rain Man, El Rei Lleó, Gladiator, Batman Begins, Pirates del Carib… o el film que ens ocupa, Amor a quemarropa. Set nominacions als Oscar acaben d’adornar el seu brillant cirrículum.

Per acabar us deix la cançó esmentada, la qual presenta una melodia senzilla i dolça per una pel·lícula totalment contrària, violenta i moguda. Però aquest contrast entre imatges i so funciona a la perfecció en la gran pantalla. Vos deix el clip amb imatges del film (en el qual curiosament surt el mateix actor, Cristopher Walken, que ja sortia la setmana passada) :

 


True Romance You re so cool Hans Zimmer por paradixman

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada