La cançó de la setmana

Avui a la cançó de la setmana juntam cinema i música amb la banda sonora d’Amor a quemarropa (Tony Scott, 1993). El tema que us present és instrumental i compost pel gran Hans Zimmer i podríem dir que és el tema central del film.

Hans Zimmer és un consolidat compositor que ja ha fet més d’un brillant àlbum per a pel·lícules com ara: Rain Man, El Rei Lleó, Gladiator, Batman Begins, Pirates del Carib… o el film que ens ocupa, Amor a quemarropa. Set nominacions als Oscar acaben d’adornar el seu brillant cirrículum.

Per acabar us deix la cançó esmentada, la qual presenta una melodia senzilla i dolça per una pel·lícula totalment contrària, violenta i moguda. Però aquest contrast entre imatges i so funciona a la perfecció en la gran pantalla. Vos deix el clip amb imatges del film (en el qual curiosament surt el mateix actor, Cristopher Walken, que ja sortia la setmana passada) :

 


True Romance You re so cool Hans Zimmer por paradixman

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada