Cuina: Revoles de carabassó

Preparo un carabassó tendre, un cul d’albergínia, mitja ceba, quatre o cinc alls, dos ous, mitja tassa de llet, julivert, pebre negre, sal, farina , i galleta picada.

Tallo s’albergínia, es carabassó i sa ceba, tot a  daus; una pella en oli no massa calent, hi posau primer s’albergínia, quan és un poc cuit, hi afegiu sa ceba i es carabassó. quan tot és cuit procurant que no tengui massa oli, ho passau pes braç elèctric. En sos alls i es julivert feis amb un guinavet un  picat ben menut, ho mesclau amb so carabassó i s’albergínia. Quan sigui fred, s’hi posa sa sal, i es pebre negre, a gust, un ou, sa llet, i farina, fins que torni compacte,com per fer pilotes.

Preparo després un bol amb sa pasta, un amb farina, un amb ou remenat, i un amb galeta picada, un tassó de cafè amb un poc de farina, una cullerada sopera untada de farina. Se posa una cullerada de pasta dins sa tassa, s’engronsa fins que és redona, se passa per farina, per s’ou, i per sa galeta picada, se posen damunt farina, quan se té pellada, amb s’oli ben calent, se posen dins sa pella fins que tenen un color dauradet, se treuen i se posen damunt un paper exorbent perquè les xupi s’oli. Se pot servir amb patates frites o amb ensalada.

He començat a consumir productes d’estiu. si guardau ses receptes sempre sabreu què heu de fer per dinar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada