Tal dia com avui

El dia primer de maig de 1964, o sigui, avui fa 50 anys, es va inaugurar el primer hotel de Cala Millor ubicat en el terme de Sant Llorenç: el Playa del Moro. El primer, però a S’Illot, va esser el Peymar, el nom del qual prové de les primeres síl·labes del matrimoni que el va construir: PEdro Y MARgarita, corresponents a Pere Caldentey, Comare, el porter de l’Oviedo i Margalida Soler, de Sa Coma.

Anteriorment ja se n’havien construït d’altres dins la zona, però dins el terme de Son Servera. El primer va esser l’Eureka, l’any 1933 i el segon el Sabina, a darreries dels anys cinquanta. Així mateix hi havia una espècie de fonda, on se servien menjar i begudes, que també tenia alguns quartos per llogar: Can Pou.

(Fotografia extreta de www.fotosantiguasdemallorca.com)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada