Fotografies antigues

Continuam amb les imatges antigues de la família Mena. Primer de tot trobam vestides de pageses n’Antònia Mena i Àngela Castella. Després, na Maria Bulla i Francisca Mena.

A continuació tenim l’esgléisa ben enramellada i a l’escola un bon grapat de persones. De dalt a baix: a darrere hi ha la monja Solaies, na Margalida i Joana Canyeta, desconeguda, Margalida Mena, desconeguda, Antònia Barbota, desconeguda, desconeguda, desconeguda, Maria Salora, una Ordines i na Catalina Vellaca. La resta no els coneixem.

1 008

També tenim una estampa de la Banda de Música de principis del segle XX. Sols hi coneixem tres germans: el repadrí Meneta, el de la 1a fila de davant; padrins de ses Solaies del carrer Major i d’en Llocià, el 2n de la fila de davant i el 6è de la fila d’enmig.

També trobam la família de ca na Mena dins el corral de ca seva , a la carretera d’Artà (avui és Mossén Galmés, núm. 40). Igualment és una fotografia dels anys 20 i només hi falta una filla que aquest dia no hi era.

1 005

 

I continuam als anys 20 amb la carretera d’Artà. El carro està per damunt de ca ses Comisses. No coneixem tota la gent, però hi ha part de la família de ses Menes.

Un poc més tard, al 1937: Antònia Mena i Biel Teuler. Del mateix any: Margalida i Francesca Menes.

1 006

 

Per acabar:

  • Els quatre germans l’any 1937: Margalida, Francesca, Antònia i Biel.
  • Na Tonina Mena i Antoni Teuler amb tres dels seus fills i la mare (1940).
  • 1 007

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada