Renshinkan

Mª Lourdes Fiol, Joan Toni Arquellada i Miquel Cabrer, són els representants del Renshinkan que participaran en el campionat Escolar i de la Joventut d’Espanya, la seu del qual serà a Leganés. El seu objectiu és la medalla nacional. 

judo

Dissabte passat, en el torneig de Sineu, els esportistes del Renshinkan varen obtenir un important triomf, ja que dels 10 que hi participaren n’hi va haver 8 que disputaren la final i obtingueren 10 medalles: 4 d’or, 4 d’argent i 2 de bronze. En la competició hi prengueren part 250 esportistes, de gairebé tots els clubs de Mallorca i alguns de Menorca. Martí Rosselló Duran, Carles Riera Gelabert, Joan Toni Gallardo Llinàs i Jaume Cabrer Llodrà se’n dugueren les medalles d’or. Les d’argent foren per Pau Febrer Castro, Adrià Femenies, Cristina Conejo i Lluís Llull. Les de bronze, per Sílva Mascaró Ortiz i Andreu Morey.

El passat cap de setmana es va celebrar a Madrid la final absoluta del campionat d’Espanya, i en la categoria de 52 a 57 kg Neus Pol va estar a punt d’aconseguir una medalla.Va guanyar a la madrilenya però a la segona ronda va perdre amb la catalana i a la repesca va guanyar els dos primers combats, contra la representant de Madrid i la medalla de bronze.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.