Crònica del Cardassar-Binissalem B

Arribava al Moleter un dels darrers de la classificació de la categoria, i això es notava tant al terreny de joc com al marcador (3-1) final.
Una primera part amb molt centrecampisme, on els llorencins, degut a la seva superioritat, se n’anaren als vestidors amb 2-0, amb gols de M. Miquel i Galmés.
Degut al que es jugava, el Binissalem va sortir a la segona part a remuntar el partit, posant el 2-1 al marcador, que feia tèmer el pitjor, però una mica abans de ser substituït J. Fernández posava el 3-1 final al marcador. Es certifica així el descens del Binissalem, mentres que el Cardassar té pràcticament assegurada la lligueta.

Breus: Comença el màsters1000 de Madrid. Djocovick, que hi estava apuntat, no hi participa; Sete Benavides guanya a una prova de la copa del món. Continua el desgavell al Mallorca. No podia acabar d’altra manera el derby mallorquí de la segona-B: 0-0

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada