Festes Patronals de Son Carrió

Les festes patronals de Son Carrió han començat amb el pregó i la inauguració de les exposicions, la cursa de les paparres, el Soudcarrio, torneig de pàdel, dansa. Encara queda molta festa i us convidam a assistir als diferents actes durant tota aquesta setmana fins diumenge, que tindrà lloc la XXII Fira ramadera.

Podeu visitar l’exposició de quadres del XXVI Certamen de pintura a la capella de ca ses monges. La guanyadora d’enguany ha estat la pintora artanenca Marta Matamalas; al Centre cultural de ca n’Apol.lònia hi ha una exposició de vidre artesà de Mallorca, amb diferents artistes; al primer pis de la UBS podeu gaudir d’una exposició de Star Wars, una col·lecció privada de Vicente Terrés. El dissabte, dia 3, va tenir lloc la X cursa popular de ses paparres amb més de 1000 participants i al vespre, tapes pels bars del poble i música amb quatre grups de joves del municipi.Si encara no heu vingut quedau tots i totes convidats a festa! Molts d’anys.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada