Què en trobau?

Aquest matí el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar s’ha assabentat d’un gran abandonament de residus de taules i matalassos en el camí de na Gatera provinents probablement d’una activitat turística del municipi. Des de l’Ajuntament es treballa a diari destinant gran quantitat de recursos humans i materials per tal de tenir el municipi el més net possible i perquè els ciutadans que hi vivim poguem gaudir-ne.
Ara bé, fets incívics com aquests, més enllà de les possibles sancions que poden suposar, poden provocar el desànim dels qui els patim i cada dia lluitam per un municipi millor.

Per això, vos demanam a tots els ciutadans que no vos conformeu, i que mos ajudeu tant per mantenir el municipi net com també, denunciant les accions incíviques que es puguin produir (com aquesta que vos mostram).
El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament està a la vostra disposició per a qualsevol consulta o dubte que pugui sorgir en matèria de recollida de residus i de qualsevol altre aspecte mediambiental. Recordau que el número de telèfon és 971812083 i el correu electrònic mediambient@santllorenc.es

IMG-20140506-WA0001

 

3 pensaments a “Què en trobau?

  1. Lo des sector turístic és gros; no només ens priven de tenir una ecotaxa per pal·liar els perjudicis mediambientals que provoquen sinó que a més ens tiren el seu fems damunt.

    PD: No vull generalitzar. Per sort no són tots que ho fan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.