Què en trobau?

El diari ARA BALEARS d’avui publica la informació de quina és la situació de deute bancari dels Ajuntaments de les Illes Balears per habitant.

Hi ha ajuntaments que no deuen ni un cèntim d’euro a les entitats bancàries, com Muro i Ariany i n’hi ha que deuen molts de doblers com Escorca que deu 5.105 euros per habitant.

L’Ajuntament de Sant Llorenç deu 728 euros per habitant, a la part mitja baixa de la taula, i està en la mateixa situació que municipis com Banyalbufar, Binissalem, Ciutadella, Lloret o Vilafranca. Què en trobau?

ARA BALEARS

4 comentaris a “Què en trobau?

 1. Que no hauríem de cometre l’error que ens ha duit a aquesta crisi, és a dir endeutar-nos per tal de viure per damunt de les nostres possibilitats. Si no tenim diners per comprar un audi idò no es compra, igualment si cada poble no té una psicina, una pista de no sé què, un auditori… no passa res que Mallorca és petit i podem compartir coses.
  No dic que no ens haguem d’endeutar un poc (sobretot per allò necessari que per això existieixen els crèdits i coses similars) però amb mesura i per coses necessàries, no per luxes innecessaris

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)
 2. Evidentment s’ha d’anar alerta amb el que es gasta, però no em de perdre de vista que les Illes, de sempre, han estat econòmicament maltractades per TOTS els governs que han anat passant per Madrid.
  Tren fins a Manacor, autovia Palma-Manacor, aportacions als centres educatius i tantes i tantes altres coses no haguéssin arribat MAI si no hagués estat per aquest endeutament.
  Per lo tant, si ens endeutam per fer bones inversions, endavant, però si és per fer el Palma Arena, un Parc de les estacions que s’inunda, un hospital com el de Son Espases que és un nyap, o pagar 200.000.000 de pessetes a en Santiago Calatrava per un plànols de l’Opera (que per sort no s’arribà a construir), NO, de cap manera.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada