Cuina: Ensalada japonesa

Se necessiten: sis fulles molt tendres d’enciam, una pastanaga, tres redoles de pinya, una poma mitjama, una tomàtiga grosseta, i una grapada de nous.

Se posen ses sis fulles d’ensalada dins una palangana, se talla sa pastanaga a redoles, i se reperteixen per damunt s’enciam, se posa mitja tallada de pinya damunt sa pastanaga, llavors s’hi posa una redola de tomàtiga damunt amb un poc de sal, se fa sa poma a bocins, i en sos anous se reperteix per damunt se tomàtiga i se posa una capeta de salsa rosa (es japonesos segur que hi posen una altra salsa, però aquí  s’hi sol posar aquesta). Se deixa dotze hores dins sa gelera, se serveix ben fresquet. A s’estiu, sense carn també se pot gaudir bé. Au idò, que vos aprofiti.

CONSELLS:

– En dutxar-te, procura no emprar mai més de deu minuts.

– Tanca s’aixeta mentre t’ensabones.

– Procura emprar s’aigua no gaire calenta.

Són tres maneres d’estalviar aigua i electrecitat

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada