Conferències de la UOM

La Universitat de les Illes Balears arriba al nostre poble a través de conferències. Ningú de l’Ajuntament ens n’ha dit res (deuen tenir por que hi vagi massa gent), però Card.cat se n’ha assabentat i us ho fa saber. Mentrestant, però, ja m’he perdut la que em feia més ganes de totes (la primera, sobre bruixeria, que era dia 16 de maig). A Sant Llorenç, totes les conferències es duran a terme a la biblioteca municipal Salvador Galmés a les 20 hores. Són les següents:

  • Dijous, 15 de maig de 2014: La bruixeria a Mallorca. A càrrec d’Antoni Picazo Muntaner, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.
  • Dijous, 22 de maig de 2014: La serra de Tramuntana, un paisatge singular de valor universal. Jaume Mateu Lladó, investigador contractat del Departament de Ciències de la Terra.
  • Dijous, 29 de maig de 2014: El vi, un aliment saludable. José M. Escalona Lorenzo, professor del Departament de Biologia.
  • Dijous, 5 de juny de 2014: Economia i envelliment. Javier Capó i Parrilla, professor del Departament d’Economia Aplicada.
  • Dijous, 12 de juny de 2014: Característiques nutricionals de la xocolata. Fco. J. García Palmer, professor del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

Inscripcions al departament de Serveis Socials (c/ Major, 7, Sant Llorenç).

Un comentari a “Conferències de la UOM

  1. Les meves disculpes per la part que em toca per no haver-vos-ne assabentat. Justament la setmana passada tenguérem problemes amb el servidor i vàrem estar uns dies sense poder tenir correu electrònic. Sort de vosaltres, que no se us n’escapa ni una, seguiu així! I sí, les xerrades són ben interessants i s’hi han apuntat una quarantena de persones amb ganes d’aprendre coses noves. Tothom que hi vulgui hi pot assistir, que encara en queden un raig!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada