Conferències de la UOM

La Universitat de les Illes Balears arriba al nostre poble a través de conferències. Ningú de l’Ajuntament ens n’ha dit res (deuen tenir por que hi vagi massa gent), però Card.cat se n’ha assabentat i us ho fa saber. Mentrestant, però, ja m’he perdut la que em feia més ganes de totes (la primera, sobre bruixeria, que era dia 16 de maig). A Sant Llorenç, totes les conferències es duran a terme a la biblioteca municipal Salvador Galmés a les 20 hores. Són les següents:

  • Dijous, 15 de maig de 2014: La bruixeria a Mallorca. A càrrec d’Antoni Picazo Muntaner, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.
  • Dijous, 22 de maig de 2014: La serra de Tramuntana, un paisatge singular de valor universal. Jaume Mateu Lladó, investigador contractat del Departament de Ciències de la Terra.
  • Dijous, 29 de maig de 2014: El vi, un aliment saludable. José M. Escalona Lorenzo, professor del Departament de Biologia.
  • Dijous, 5 de juny de 2014: Economia i envelliment. Javier Capó i Parrilla, professor del Departament d’Economia Aplicada.
  • Dijous, 12 de juny de 2014: Característiques nutricionals de la xocolata. Fco. J. García Palmer, professor del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

Inscripcions al departament de Serveis Socials (c/ Major, 7, Sant Llorenç).

Un pensament a “Conferències de la UOM

  1. Les meves disculpes per la part que em toca per no haver-vos-ne assabentat. Justament la setmana passada tenguérem problemes amb el servidor i vàrem estar uns dies sense poder tenir correu electrònic. Sort de vosaltres, que no se us n’escapa ni una, seguiu així! I sí, les xerrades són ben interessants i s’hi han apuntat una quarantena de persones amb ganes d’aprendre coses noves. Tothom que hi vulgui hi pot assistir, que encara en queden un raig!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.