Els amfitrions guanyen la XXIII edició del trofeu internacional Judo Renshinkan

L’Ajuntament de Capdepera va acollir aquesta edició del 2014. El Poliesportiu es Figueral va ser l’escenari d’aquesta magna competició i l’organització Renshinkan va tornar a brillar amb llum pròpia, una posada en escena i una organització impecable .

3 països, 150 competidors , 23 clubs participants , i 4 tatamis en perfecte funcionament , va ser la carta de presentació que aquest club ens té acostumats. La graderia va vibrar amb l’entusiasme dels seguidors i un cop més es va veure el millor judo absolut i juvenil del nostre territori nacional a causa sens dubte als treballs de preparació durant la temporada, realitzat pels clubs participants : Noruega , Holanda , l’equip Nacional d’invidents ONCE , Judo Granadilla de Tenerife , Judokan de València , Judo Badia de Barcelona , Fontenebro de Madrid , Dojo Formentera . De la nostra Illa germana, Menorca, el Bushidokan , Es Castell , Pascal Calbo , Escola Menorquina de Judo , Haruka . De Mallorca , C’an Pastilla , Budozen , Olimpic , Ajuba , Escola Esportiva Mañes , Taikukan , Mallorca Nord Judo , Brenes i l’amfitrió el Renshinkan .

La presentació de l’ acte va començar puntual tal com estava previst a les 15:45 i aquesta va anar a càrrec del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera , i la clausura i lliurament de medalles pel Tinent Batle , Sr Alberto Llull

El Club Renshinkan va ser el vencedor d’aquesta nova edició , amb 50 punts , ( 7 ors , 3 plates , 6 bronzes ) la segona plaça va ser per al Taikukan de Sineu amb 33 punts (4 ors , 3 plates 4 bronzes ) i en tercer lloc va ser per a l’equip Nacional ONCE amb 31 ( 4oros , 2 plates i 5 bronzes ) .
Els campions són els següents :

 

Renshinkan: JOAN TONI ARQUELLADA,TOMAS BOSCH,SEBASTIAN MORALES,MIQUEL CABRER,XISCA MARTIN, XAVIER NICOLAU y JAUME NICOLAU.

Taikukan: JERSON CONSTANCE, ANTONIA AMER, BEN EL JOURHRI..

Eq.Nacional ONCE: LUIS D. GAVILÁN,ALVARO GAVILAN,ABEL VAZQUEZ y CARMEN HERRERA.

C’an Pastilla: UDOKA SUNDAY.NINA WOOD, JUAN CARLOS PIÑA,

Tenerife: YONE MORALES, ADRIAN HERNANDEZ, y SUSI SANCHEZ.

Escuela Deportiva Mañes: RAIMUNDO REUS y NEUS FERNANDEZ.

Budo Zen : AINA SALAS

Ajuba: CARMEN GALLEGO.

Pascual Calbo: JIMMI DIAZ,

Mallorca Nord Judo: JOAN MIQUEL PONS

Bushidokan: MARIA SANCHEZ-RODRIGO.

Judokan Valencia: CAROLINA PRATS.

Holanda: SHAILA SMEETS

Castell : DIANA JIMENEZ

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada