Celebrada la Fira de Primavera a Cala Millor

El passat cap de setmana, patrocinat per l’Ajuntament de Son Servera, va tenir lloc a l’aparcament de la Plaça Mallorca de Cala Millor la tradicional Fira de Primavera. Divendres va comptar, entre d’altres, amb l’actuació dels components de Casa Regional d’Andalusia que amb els seus balls flamencs van reunir nombrosos turistes que no van voler perdre’s l’espectacle. La Fira va estar molt animada durant tot el cap de setmana. Cal destacar la tasca de la Junta Directiva de l’Associació Contra el Càncer de Son Servera, que amb la seva presidenta al capdavant, Pepi Sevilla, suma un any més la seva parada a benefici de l’associació.

Feria Primavera 16-05-2014 006

Feria Primavera 16-05-2014 014

Feria Primavera 16-05-2014 018

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada