Resultats de l’enquesta de Card.cat

Després d’una dura batalla entre dos pobles de Tramuntana, Valldemossa i Fornalutx, aquest darrer ha aconseguit obrir distància i erigir-se com a guanyador de la nostra enquesta. Així, Fornalutx ha estat proclamat com el poble més bell de la nostra illa, segons els nostres lectors.

Una cosa queda clara, i és que Tramuntana és la joia de Mallorca. La majoria de pobles que s’han situat a les primeres posicions de la nostra enquesta són d’aquesta zona. Supòs que per alguna cosa ha estat proclamada Patrimoni de la Humanitat. Sobre el fet que guanyi Fornalutx, no em sorprèn ja que realment és una poble ben acollidor, però destaca que superi Valldemossa, un poble de més reclam turístic i que és molt més visitat que no Fornalutx. Això demostra (ho dic per si vaitjau) que no sempre les zones més publicitades turísticament són les més guapes. A vegades val més xerrar amb algun habitant de la zona on viatges per aconsellar-te millor…

Quin tipus de llet beus?

  • Llet de vaca (no fresca) (38%, 20 Vots)
  • No bec mai llet (23%, 12 Vots)
  • Llet de soja (15%, 8 Vots)
  • Altres (13%, 7 Vots)
  • Llet d'arròs (8%, 4 Vots)
  • Llet fresca de vaca (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 52

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada