Un aeroport? no. Maxwell Smart? tampoc. És l’hospital de Son Espases

O Sueño Espadas o Dream swords o la bajanada que posi a la web de la Conselleria de Sanitat.

El fet és que aquest hospital és un autèntic despropòsit.

No és la primera crítica que faig a aquest centre sanitari, però es que cada vegada que hi vaig me’n faig creus del desgavell que hem de suportar tots els usuaris.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Com podeu veure a la fotografia els passadissos són quilomètrics,superant en distància a molts dels que podem trobar a l’aeroport de Son Sant Joan. I el de la fotografia no és l’únic, de fet la majoria són llarguíssims, conformant d’aquesta manera el que de bén segur (juntament amb el Palma Arena) és el pitjor dissenyat pel que fa a la seva practicitat i sostenibilitat.

Per si amb això no n’hi hagués a bastament, l’aparcament és de pagament. Avui mateix, per devers 6 hores d’aparcament m’han “clavat” gairebé 10 euros.

wpid-aparcament-son-espases.jpg.jpegVal a dir que el personal que hi treballa és excel·ent, només en puc parlar bé. Però pel que fa a l’edifici no estaré a ple fins que no vegi aquell espai reconvertit en qualque cosa útil i que es jutgi i es faci responsable d’aquest desastre i el Pama Arena als respectius polítics i promotors que l’avalaren. Només així ens assegurarem que no torni a passar.

2 pensaments a “Un aeroport? no. Maxwell Smart? tampoc. És l’hospital de Son Espases

  1. I com te creus que ha fet es doblers es tito Floren per guanyar sa Champions? Idò amb operacions com aquesta. No li va sortir rentable ni res.
    i Jo que hi vaig haver d’anar dues setmanes seguides. A base de pagar però vaig espavilar i descobrí un aparcament a un solar que està cinc minutets a peude l’hospital. El vos recoman si hi heu d’anar. Ja basta de pagar al tito Floren je je

    • A més, amb l’excusa de la crisi han retallat personal, i amb aquests passadissos tan amples hi ha racons certament desoladors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.