Crònica: Cardassar-Alaró

Amb molta gent a les grades es disputava el partit d’anada de l’eliminatoria per pujar a 3a, el partit acabà amb empat a 2. Abans de començar el partit és va retre un homenatge a on els dos equips feren un passadís als prebenjamins, flamants campions de lliga entrenats per M. Munar, A. Domenge i T. Paler).

Els 2 equips es tenien molt de respecte i a la primera part pràcticament no hi hagué ocasions de gol, però J. Rigo des dels 11 metres posà en avantatge el seu equip després d’una badada defensiva sumada a la indecisió del porter local. Després l’Alaró empatà is’arribà amb 1-1 al descans.

La segona part continuà igual i J. Fernandez feu el 2-1. Entrà X. Gil en el que podria ser el seu darrer partit al Moleter, però el protagonista del partit fou l’arbitre xiulant un penal a favor de l’Alaró i expulsant al mateix Gil i a A. Nieto i deixant al Carde en inferioritat numè i posant-lis molt difícil la victòria.

J. Mayordomo deixarà el Cardassar i la pròxima temporada entrenarà al Manacor.

El Cardassar es desplaçarà a Alaró a on es trobarà un ambient hostil i haurà de lluitar contra el marcador del Moleter (2-2)

Breus

  • Continua el Giro d’Italia
  • Comença el Roland Garros
  • El Pla de na Tesa puja a la LEB plata

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada