Tancament de carreteres pel Triatló Internacional Irontri Mallorca a Cala Millor

Diumenge dia 1 de juny, tindrà lloc a Cala Millor el Triathlon Internacional Irontri Mallorca 2014. Per aquest motiu hi haurà carreteres tancades al trànsit.

Al Triatló hi participaran 150 atletes més que l’any passat, en total, s’han inscrits 410 participants dels següents països: França, Alemanya, Irlanda, Anglaterra, Espanya, Argentina, i Itàlia. La novetat més destacable és la inclusió de la distància Half 113, que a més serà Campionat Balear de mitja distància.

Les sortides són a les 8:00 hores la distancia Half, i l’Olímpic a les 10 hores. A partir de les 12:30 hores es preveu que les carreteres estaran ja obertes al trànsit.
Els responsables de l’organització són, Jaume Riera i Antoni Puigrós, del Club Triman de Manacor. Els quals comparan amb l’ajuda de voluntaris dels Gimnàs RadSport de Son Servera que els ajudaran en l’avituallament als esportistes. A més de la col•laboració de Trànsit, Guàrdia Civil, Policies Locals, voluntaris de Protecció Civil, etc.

Fotos INTROMAN Antoni Puigrós i Jaume Riera

 

 

zona natació nataciózona tècnica

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada