Deixadesa?

Ja fa més de dos parells de vegades que intent cridar l’atenció sobre un fet que em fa posar particularment nerviosa: la deixadesa del poble: barreres, manca de papereres, estat dels adoquins del projecte d’embelliment del centre del poble, la brutor de determinada paradeta del mercat, etc.

Ahir vaig aprofitar el torn dels precs i preguntes del Ple per tornar incidir sobre el mateix tema, però cansada de què no em fessin gaire cas vaig dur unes fotografies. M’agradaria compartir-les amb vosaltres per saber què en pensa el poble així mateix, què pensau voltros d’aquests temes:

– Manca de papereres, en tot el C/Major crec que sols n’hi ha tres, cap per Corea ni pel Camp Redó. Baix el meu punt de vista en manquen moltes.
– L’estat dels adoquins em sembla vergonyós, ple de clots i bonys i brut, molt brut!
– Circulació pel centre. Fa davers 4 anys em varen prometre que m’entregarien un estudi que, en teoria, s’està elaborant per decidir si circulació sí-circulació no pel centre del poble. El primer de tot que em demando és si aquest estudi no hauria d’haver estat previ a adoquinar els carrers, per què quin sentit té fer-ho si tanmateix els cotxes hi circulen igualment; la segona pregunta és, on és el suposat estudi, 4 anys és temps més que suficient…
– Aparcament de cotxes. Dues senyals de trànsit indiquen que està prohibit aparcar a tot el centre de la plaça, per què ningú fa complir-les? És molt fàcil: o bé es retiren les indicacions de prohibit aparcar o bé es fa complir. Tampoc no és tan complicat, o és que quan anam per Manacor deixam el cotxe sobre una línia groga? No, perquè sabem del cert que si ho feim ens posaran una multa, ara bé, a Sant Llorenç hi ha un merder (perdonau l’expressió) que qui és el valent policia que s’atreveix a començar a posar un poc d’ordre amb aquest tema. La meva proposta amb aquest tema és ben clara: tornar el poble i amb especial la plaça, als ciutadans.
-Mercat. Una de les paradetes té una tendència molt molesta a deixar el seu raconet més brut del que el troba, d’aquí l’estat actual que presenten els adoquins de davall les escales de l’accés principal… ara bé, els moixets fan un fester!SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

2 comentaris a “Deixadesa?

  1. Comparteixc la teva indignació, jo fa molt que tenc una paperera demanada, d’això ja fa molt i crec que per ara no arribarà. Almanco fan falta tres o quatre tres per carrer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 2 vots)
  2. Com casi tot es sur, Espanya es bastant brute, i ses Balears, es de lo més brut de Espanya, i Sant Llorens, li ajuda ha mantenir es seu puesto e se general.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada