Crònica: Alaró-Cardassar

Es disputava el partit corresponent a la fase d’ascens a 3a entre l’Alaró i el Cardassar (2-0) i pareixia que no li podien anar més malament les coses a l’equip llorencí.

Amb molta de gent a les graderies començava el partit dominat per l’equip local, en el qual el porter del Carde desbaratava les ocasions creades per l’equip de casa.

Més malament se li posaven ses coses  a l’equip de J. Mayordomo quan en una tangana es quedava amb inferioritat numèrica per la vermella a Rafa, però l’equip seguia lluitant per mantenir vives les opcions a passar de ronda.

La segona part continuava igual: l’Alaró assediant la porteria de Pol, del minut 10 al 20 de la segona meitat el Cardassar desplegava el seu millor futbol, però als darrers 5 minuts es veieren els dos gols que truncaven les esperances llorencines.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.