Homenatge als col·laboradors de l’Associació Dignitat i Feina

Concert Homenatge a Cala Millor als col•laboradors de l’Associació Dignitat i Feina.
El proper diumenge dia 8 de juny, a les 20:30h tindrà lloc a l’església Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor, el concert homenatge dedicat als col•laboradors de l’Associació Dignitat i Feina, a càrrec de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer, dirigida per Margalida Barceló.
Davant la problemàtica social especialment per falta de treball i per tant, de forma de subsistir a Cala Millor a l’estiu de 2009, va néixer la idea, a través de Fra Tomeu Pastor Oliver, rector de l’església de Mare de Déu dels Àngels, d’ajudar  les persones necessitades per mitjà de la recollida d’ametlles i garrofes. Es va demanar als propietaris de finques que NO pensaven recollir les seves collites, l’oportunitat per a les persones que es trobessin en situació d’indigència poguessin recollir-les, i d’aquesta manera aconseguir que els camps estiguessin més cuidats, ocupació per a la gent sense recursos i obrir una porta a l’esperança. D’aquesta manera va néixer un grup de voluntaris solidaris que donen suport i comparteixen la idea del projecte de  Fra Tomeu Pastor Oliver . Així va néixer l’Associació sense ànim de lucre , apolítica , aconfessional , anomenada DIGNITAT I FEINA . No és una ONG . Hi tenen cabuda persones de qualsevol nacionalitat , inclosa l’espanyola . Les activitats que es realitzen són: recollida d’ametlles i garrofes, poda d’arbres, ressembra, tallar llenya i empelts, a més d’elaborar productes artesanals. Al maig de 2013, els Franciscans del Tercer Orde Regular varen assumir com a pròpia l’Associació ” Dignitat i Feina ” , com a projecte consolidat , ja que té el carisma del compromís social franciscà . En l’actualitat el rector de l’església de Cala Millor és  Fra Pere Vallespir, que a més és el coordinador general de l’associació.

Fra Pere Vallespir i Fra Tomeu Pastor

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada