Resultats del mundial

Ha començat el mundial de futbol a Brasil amb aquests resultats:
A la jornada inaugural -i aquest partit va servir per si quedava cap dubte per sebre de quin color van els àrbrites-, Brasil 3-Croàcia 1.
Després, el divendres 13, debutava “la Roja” reditant la darrera final del mundial i no li va anar gens bé a la selecció a una nit molt llarga on Iker Casillas va estar desafortunat a totes les accions dels “orange”. Els dos centrals tampoc estaren a l’altura i varen sortir derrotats per l’estrepitós resultat: Espanya 1- Holanda 5
Al grup d’Espanya també es jugà Xile 3- Austràlia 1 i en el grup de l’amfitrió Mèxic 1- Camerun 0.

Breus
Nadal guanya el Roland Garros a Djokovic i ja són 9 els que ha guanyat. Després, cau a la primera ronda a Halle. La final de la lliga ACB serà Reial Madrid contra el guanyador entre el València-Barça. El Formentera està a 180 minuts de la Segona B. El President del Cardassar és Joan Xim. Del que més es parla en els bars del poble, a més de la calor, és que el Cardassar vol pujar a Tercera i vendran molts jugadors de fora, que cobraran bastant més dels que ja hi són.

4 pensaments a “Resultats del mundial

  1. Pocholo al tanto al dato: més enllà de les seleccions de sempre: argentina, brasil i alemanya (de les quals la millor q veig és l’alemanya) no perdis ull a les seleccions de Bèlgica, Croàcia i Uruguai q des de segona fila poden donar la sorpresa.

    D’espanya non coment. Sempre he defensat q aquesta selecció tenia la base i l’estil en el Barça i tots sabem per quin mal moment està atravessant l’equip blaugrana. Ha acabat un cicle…

  2. Miam tolito… Això d’Uruguai és ben cert q ha estat una petita decepció (per ara). Ara bé encara queda jugar bèlgica i Croàcia no va perdre, el van fer perdre com bé pogueres veure.

    I Alemanya, q posava com a top, ha entaferrat un bon repassó a l Portugal d’en Cristianito Ronaldo.

    Per cert i tu no te mulles?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.