Celebrada la primera Assemblea de “Podem” a Manacor

El passat diumenge dia 15, es va celebrar al local del Palau de la Premsa de Manacor, l’Assemblea constituent de “Podem Manacor”.
Va fer-ne la presentació, Magdalena Mayol, que a les passades eleccions europees va actuar d’apoderada en nom de “Podemos” de Pablo Iglesias. Hi participaren 10 membres de Podem Mallorca, els quals ajudaren a entendre amb major claredat aquest moviment ciutadà i assemblea constituent.
El moment més polèmic de l’assemblea i més desorganitzat, va ser quan tres assistents demanaren la paraula. El primer, un home ja jubilat que va ser professor, va afirmar que militava a Esquerra Unida, i donava l’enhorabona a “Podemos” pels resultats obtinguts a les passades eleccions. Després arribà el torn del manacorí d’Esquerra Unida, Xavier Morell, després de felicitar a Podem Manacor, els va convidar a fer una propera assemblea conjunta amb ells. Quasi tots els assistents es posaren les mans al cap i li tallaren la paraula.
Remarcar que la convocatòria ha esta un èxit de participació, hi assistiren unes 120 persones.
La propera assemblea de “Podem Manacor” tindrà lloc el, diumenge dia 29 de juny, a les 19h al mateix local del Palau de la Premsa de la revista Manacor Comarcal.

Nota: la revista Manacor Comarcal des de fa anys cedeix el seu local del Palau de la Premsa a les persones o associacions que ho sol•liciten.

20140615_18441920140615_18292320140615_182018

4 pensaments a “Celebrada la primera Assemblea de “Podem” a Manacor

  1. Me gustaría recibir noticias sobre la organización , y asistir a próximas reuniones.
    Estoy en Porto Cristo actualmente , y también desearía saber lugar de reunión aquí.
    Como puede una persona afiliarse , es otra de las preguntas que deseo haceros.
    Saludos Y ADELANTE.
    José J. Asensio

    • En aquest cas millor posa’t en contacte amb ells directamet (supòs q deuen tenir web). Nosaltres només som un mitjà que vam publicar aquedta notícia i no te podem ajudar. A no ser que algun lector ho sàpiga….

    • José Juan soy el Víctor el hijo de la Marite, queríamos contactar contigo para ponernos un poco al día después de tantos años, espero que estéis bien y que te llegue el mensaje

  2. Hola José…A l’edició del passat 5 de juliol , Manacor Comarcal informà de la segona assemblea de PODEMOS a Manacor celebradà el diumenge dia 29 de juny . Segons informacions publicades, dins breu temps pensen celebrar reunions informatives a Porto Cristo, Son Macià, Cales de Mallorca i S’Illot. Pots trobar més informació a:https://Twitter.com/PODEMOSManacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.