Comença el Festival d’Estiu de Cala Millor

Durant cinc setmanes, la música i la dansa són els protagonistes

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un atractiu programa de música i dansa per començar l’estiu. Del 27 de juny al 25 de juliol l’Auditori sa Màniga serà l’espai on tendrà lloc el Festival d’Estiu de Cala Millor.
El Festival comença el divendres 27 de juny, amb un recital d’òpera que ofereix l’Aula de Cant del Conservatori Superior de Música de les Balears. En aquest recital hi prendran part la soprano Irene Gili; les mezzosopranos Marta Colom i Frédérique Sizaret; el tenor Àlvaro Chaves; el baríton Joan Miquel Muñoz; i el reconegut pianista Andreu Riera.
El segon recital líric serà el dissabte 5 de juliol, amb la participació del pianista Valentín Moldovan i de la soprano Sílvia Fluixà. Valentín Moldovan és un virtuós del piano, que ja va captivar el públic en la seva primera aparició a l’Auditori sa Màniga. Trobareu més informació de les seves activitats a la web www.valentinmoldovan.com.
A continuació, el divendres 11 de juliol, l’Aula de Piano del Conservatori Superior de Música de les Balears ofereix un recital extraordinari, amb la participació dels pianistes Pedro Aguiló i Laura Pérez.
Per altra banda, en el marc de Dansa Mallorca, l’Stage Internacional de Dansa, el divendres 18 de juliol hi haurà la mostra dels tallers de dansa, que oferirà al públic les noves tendències de les diferents disciplines (hip hop, modern jazz, africana, contemporània).
Finalment, el divendres 25 de juliol, la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals ofereix la seva Gala anual de la Música.
Tots els recitals de música o la Gala de la Música són a les 21.30 i són gratuïts. Es poden recollir les entrades a la taquilla de l’Auditori el mateix dia de l’activitat a partir de les 20 h. Pel que fa a la mostra de dansa, serà a les 20.30 i, com que és a la plaça de l’Auditori, no fan falta entrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.