Espanya torna a casa molt prest

A la fase de grups quedà eliminada “la roja” després de perdre amb Holanda i Xile. Li quedava un partit a la ja eliminada Espanya i jugava davant Austràlia, un partit de càstig on a estones jugà com una vertadera campiona del món i guanyà per 3-0 (Villa,Torres i Mata) però aquest resultat no servia per res i es feien les maletes.Altres campiones del món també caigueren eliminades. Seleccions com Itàlia o Anglaterra abandonen el mundial a la fase de grups.

Breus:

Nadal continua endavant a Winbledon.

2-1 guanya el Barça a la final de l’ACB.

El Còrdoba acompanya el Depor i l’Eibar en la seva aventura a primera.

El Formentera perd a Elda i jugarà una temporada més a tercera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada