Es racó de sa cuina a card.cat…recepta de Cristina Torrado Morales

Cristina Torrado Morales va néixer a Sa Coma el 9 de maig de 1987, és Auxiliar d’Infermeria i a l’actualitat treballa de dependenta. És una experta en pastissos molt creatius que sol regalar a familiars i amics. Però la recepta d’avui és: Patates “Foster”.

Cristina com va començar la teva afició a la cuina?
Sempre m’agrada’t, però el passat hivern operaren la meva mare i vaig haver de cuinar.

Quin plat t’agrada més cuinar?
Qualsevol passtís m’agraden molt i també de pasta o pizza.

I quin t’agrada més menjar?
Pizza.

A quins restaurants t’agrada anar?
M’encanta anar als restaurants italians.

Tens una gran imaginació a l’hora de decorar els pastissos. Ets llepola?
No els pastissos m’agrada molt fer-los per la família i amcis.

Una recepta per a compartir amb els lectors de card.cat?
Patates tipus “Foster”
Ingredients
Formatge Cheddar ratllat
Bacó tallat finet
Patates per fregir (4 o 5 grosses).
Per la salsa
Un poc de cibulet
El suc de mitja llimona
1 cullerada de llet
1 cullerada de maionesa
200 ml de nata per cuinar
1 pessic de sal
1 cullerada de ceba en pols
1 cullerada d’all en pols
Primer es fa la salsa ( 1 hora abans mínim) es fica al gelera coberta amb paper transparent.
Encalentir el forn a 200º de 10 a 15 minuts abans. Fregim les patates i quan estiguin les fiquem a un plat amb paper absorbent, després les posem a una font per forn amb un poc de salsa (que tenim feta) i les patates ja fregides, cobrim amb el formatge i el bacó i el fiquem al forn fins que queda daurat o ens agradi el color del formatge. I ja tenim llestes les nostres patates Foster.
patatas foster1 Cristina

2 Cristina

3 Cristina

Panades

 

pizza

tarta de bona sort per la seleccividat dedicada Marisun

Tarta de lacasitos

Tarta Hello Kity

tarta infantil

Tarta salada

tarta taronja i xocolata

Xocolata i maduixes

Un comentari a “Es racó de sa cuina a card.cat…recepta de Cristina Torrado Morales

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada