Entrevista al delegat de Sa Coma, Joan Santandreu, amb motiu de les festes

 

Sr. Santandreu com es presenten les festes enguany?
Molt caloroses i ben arribades a l’estiu sempre és agradable poder gaudir de les festes. A Sa Coma no tenim pràcticament més que turisme, per a la gent que hi resideix i treballa les festes és un punt de trobada al carrer.

Continuaran amb la mateixa ubicació de l’any passat?
Sí, la platja de Sa Coma és un dels nostres patrimonis més valorats pels turistes que ens visiten, per això canviarem la ubicació al final de l’avinguda de les Palmeres (just davant la platja), al costat de la Delegació quedava un poc retirat. La veritat és que hi ha molta més animació, a més hem afavorit els comerços i l’assistència de nombrosos turistes als diferents actes que es fan durant tota la setmana.

Què destacaria de les festes?
Quasi tot, a la Nit Multicultural que se celebrarà el dijous i divendres, hi participen de cada any més restaurants, bars i associacions. Les tapes agraden molt, a més totes les actuacions que es fan a la Nit Multicultural sempre estan molt animades. Enguany els dijous hi haurà demostració amb la Rondalla des Pla de Petra i ballada popular. I el divendres a més de la Banda de Música de Sant Llorenç, actuarà, l’Orquestrina d’Algaida i Ipops. També tenim activitats esportives per als joves i nins a més d’altres actes que trobareu al programa de festes.

Enguany es tornà descartar la torrada popular?
Sí, els darrers anys tenia poca acceptació. La gent ha optat per assistir massivament als dos dies de tapes que es fan a la Nit Multicultural. I pel que fa a reunir-se i retrobar-se els veïnats de Sa Coma, ho fan al dinar de paella, que cada any organitza amb èxit l’Associació de Veïns de Sa Coma.

Doncs, que passin unes bones festes tots els comarins i comarines.
Moltes gràcies, vull manifestar al meu agraïment a tots els particulars que col·laboren a les festes, a l’Associació de Veïns de sa Coma, l’Amipa, la Batukoma, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer i a la seva Coral, als funcionaris, Brigada Municipal, Policia Local, Protecció Civil, etc. En definitiva a tots els que fan possible les festes de sa Coma.

Un comentari a “Entrevista al delegat de Sa Coma, Joan Santandreu, amb motiu de les festes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada