Què en trobau?

A les vetllades d’estiu del mes de juliol no hi ha programat ni un concert en directe a la plaça de Sant Llorenç. Personalment trob que és una llàstima ja que la música és la millor manera de donar vida a un entorn, però més enllà d’això qui té la culpa que els concerts no es produeixin? Hauria d’impulsar l’Ajuntament aquests esdeveniments com havia fet fina ara? Ho haurien de fer els bars de la zona ja que realment són els màxims beneficiats (a Son Carrió ho han fet així)? O almanco hi hauria d’haver una col·laboració entre negocis privats i ajuntament per dur-ho a terme?

Contestau a través dels comentaris!

4 comentaris a “Què en trobau?

 1. Hola Hola…senyor President, se nota que ja estau de vacances escolars i teniu temps de treure temes una mica més atractius. Molt bé!! a veure si acabam sa pared aquest estiu que ja passa d’hora…

  Respecte el tema tractat és una mica “peliagudo” i perquè funcioni necessita la col·laboració de tots els afectats atesa la meva experiència i opinió que m’he anat formant en tots aquests anys d’experiència, estiu rera estiu, any darrera any, dècades darrera dècades…m’explic:
  És veritat que l’estiu convida a sortir a la fresca i un bon concertet amenitza la vesprada i dóna vida a un lloc. La col·laboració de l’ajuntament en aquests actes esdevé clau, ja que ha de donar permís per a poder-se realitzar i si a més pot subvencionar part del concert sempre es poden arribar a grups musicals de més categoria o més quantiosos. Per altra banda, si el concert es fa a una plaça determinada, és just que els bars que l’envolten que es veuen beneficiats directament aportin el seu granet d’arena, ja que aquest dia fan caixa sense treure un duro de la butxaca. No sé com s’ha acordat a Son Carrió però a sant Llorenç crec que els bars eren esquius a fer cap aportació, així per tant, trob normal que tampoc hi hagi concerts ja que tampoc s’ha de ser barrut.
  Què faig jo? Doncs em passejo per altres indrets on es poden veure concertets, on per cert quasi sempre paga tot el concert el propi bar.
  PD. Tot poble té el que es mareix!! Festes sense duros n’hi ha ben bé poques.

  Au, Pau a fer pared!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 2. I se nota que tu ja les has acabades ses vacances que tornes a escriure comentaris ji ji ji . I per sa paret no te preocupis que si de cas te fitxaré es caps de setmana i així segur que l’acabam.
  Sobre es concerts, com tu, també me moc per veure’n però no es tracta de millorar els altres pobles sinó que d’intentar millorar el nostre i crec que amb un petit esforç de tots ho podríem aconseguir.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Mentre la gent que duu els bars sigui tan caparruda i no agafi una mica d’iniciativa hi ha poc a fer.
   Una altre opció podria ser fer-los a la plaça de l’ajuntament/estació i les associacions que estessin interessades a dur un bar per poder realitzar la seva activitat es moguessin per posar una barra.
   Toti que entenc que per segons quin tipus de concert a petita escala va millor la plaça de l’església.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 2 vots)
 3. Si l’ajuntament no col·labora el propietaris de negocis que es cerquin la vida. A Son Servera els restaurants i bars que no estan el centre del poble agafen iniciatives per aconseguir clients.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada