Festes de Sa Coma 2014

Joan Santandreu, delegat de l’Ajuntament a la Zona Costanera, ens ha fet arribar el programa de les festes de Sa Coma, que podeu consultar a l’enllaç adjunt, juntament amb la lletra de convit:

SA COMA

Ciutadans i ciutadanes.
Un any més, Sa Coma es prepara per donar la benvinguda a unes festes úniques, on podem gaudir d’un paisatge especial que fa d’escenari i protagonista d’aquestes festes.
Unes festes que cada any, amb l’aportació de tots i totes, anam modificant, afegint i canviant fins a fer-les nostres, unes festes que han assolit personalitat pròpia, que tenen caràcter i que cada estiu anam millorant perquè siguin unes festes especials i diferents.
Cada any, introduïm actes nous, enguany el taller d’estels o la trobada d’havaneres, i continuam amb actes que ja són propis de les festes de sa Coma, com les nits multiculturals, el dinar de paella de l’Associació de Veïns o el concert de Coral de la Gent Gran. No poden faltar tampoc els actes esportius que ja l’any passat vàrem afegir, com la nit esportiva o els diferents tornejos. Ens agradaria donar les gràcies a la gent de Sa Coma que fa d’aquestes festes el que són, que cada any aporta idees noves i ajuda perquè finalment tots puguem gaudir d’unes festes inoblidables, festes de la gent i per a la gent.
Molts d’anys i bones festes a tothom

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada