Ha mort Joan Roig “Dalmau”

A conseqüència d’un infart, que es va complicar amb una hemorràgia cerebral, avui ha mort a l’hospital de Son Espases en Joan Roig Mascaró, més conegut com en “Dalmau”, als 67 anys d’edat.

En Joan va esser un llorencí que des de ben jove va tenir la vocació de participar en la vida social de Sant Llorenç, primer a través del futbol afeccionat i després mitjançant col·laboracions a la premsa local.

En el camp de l’esport el 1969 va fundar, juntament amb altres companys, la Pandilla Dalmau (P.D.) agrupació que es convertiria en el germen de la Penya Cardassar, integrada per un grup d’exjugadors que volgueren continuar competint després d’haver-se retirat del primer equip. Organitzaren lligues amb altres formacions semblants de la comarca i fins i tot, a mitjans dels anys setanta, es va convertir en l’únic equip que hi havia en el poble, que va servir de nexe d’unió entre dues etapes del Cardassar.

En el de la premsa va començar a col·laborar amb Flor de Card pel juny de 1999, a través de la secció “Tertúlia de cafè”, que va mantenir fins que la revista va deixar d’editar-se, a darreries del 2012. Després es va passar a Card.cat, on publicava receptes de cuina, acudits i pensaments, relats sobre la seva infantesa i articles d’opinió política.

El funeral serà demà, dimarts, després del rosari (19.30) i el condol (19.45). Des d’aquí volem donar el nostre suport als seus familiars i amics, especialment al seu fill Tolo, col·laborador habitual d’aquesta publicació.

Descansi en pau.

5 comentaris a “Ha mort Joan Roig “Dalmau”

  1. Al cel cia Dalmi, i esper que allà dalt facin un bon frit!! Una aferrada molt forta a nen Poxolet, el seu fill

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada