L’equip organitzatiu del Judo Renshinkan de Stage a Cala Rajada

Hi ha unes persones que són imprescindibles perquè un club sigui gran. Aquestes persones són els voluntaris que de manera desinteressada sempre estan disposats a ajudar en tot el que faci falta.

El Renshinkan presumeix de tenir per dir-ho d’alguna manera el millor equip del món. Els festivals, les demostracions i les competicions muntades per a aquest grup de gent, donen una seguretat i fan trobar a gust a tots els pares i esportistes nens i grans participants en els esdeveniments, una prova d’ell per exemple van ser les felicitacions rebudes un cop acabat el internacional Trofeu Renshinkan.

Doncs aquest cap de setmana passat, ara acabades les competicions d’hivern van decidir fer un cap de setmana allà on hauria de tot menys judo, i així es va fer excursions a la muntanya i com no un *capficó* a les platges verges de Cala Rajada.

2014-07-12 19.31.06
Aquets protagonistes entre d’altres son: LLUIS LLULL, MANOLO PEÑA, MARCOS GONZALEZ, PEP MASCARÓ, SANDRA RECHE, SEBASTIAN WNUK,CRISTINA ORTEGA, MARIA ORTEGA,JUAN ANDRES MARTINEZ, PAU RODRIGUEZ, MANUEL FERNANDEZ, MIQUEL CABRER, FRANCO SERGIO, JOAN TONI ARQUELLADA, Mª LOURDES FIOL, AINA SUREDA, NEUS TIZON, BIEL JOAN ,i TOMAS PEDRO FIOL.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada