Concert de corals i presentació nou rector de sa Coma

El passat diumenge dia 20, l’església de Santa Maria de sa Coma restà petita per acollir al nombrós públic assistent al concert de festes a càrrec de les corals Gabellina de Capdepera, dirigida per Elionor Gómez-Quintero i la Coral Gent Gran Punta de n’Amer per la directora , Margalida Barceló.
Un concert especial i emotiu en el que la coral de sa Coma, va dedicar la cançó, Dansa Canta, a la memòria del rector, Jeroni Llambies.
Les dues corals presentaren un ampli i variat programa de la coral Gabellina destacar la cançó de José Vélez, Cantemos un vals, i de la coral Gent Gran, l’estrena de Caña Dulce, i la cançó popular, Jo tenc una casa nova.
Conjuntament entre el públic assistent i les corals cantaren, El vaivé de les ones, i La Bella Lola.
Acabat el concert es va presentar al nou rector de sa Coma, fra Pere Vallespir,que tingué unes paraules d’agraïment i record per la tasca feta per l’anterior rector, Mn. Jeroni Llambies. El nou rector de sa Coma,a més de continuar la seva tasca al convent d’Artà, a partir de dia 15 d’agost es farà càrrec de la parròquia de S’Illot, l’església de sa Coma, a més de continuar com a rector de Cala Millor i de Cala Bona.
(13)

(14)

(15)

(16)

(17)

(18)

(19)

1 coral gabellina

CIMG5684

CIMG5688

CIMG5691

CIMG5704

CIMG5705

coral gabellina

corals gabellina i gent gran punta de n'amer

directores pianistes pau vallbona i margarita roig

foto Rubin Santos corals

Fra Pere Vallespir

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada