Darreres fotos Festes sa Coma 2014

Enguany les festes de sa Coma han anat un poquet desorganitzades. Als majors de 40 anys els costava molt llegir la lletra del programa de festes. La gent desconeixia on era la, “Zona saludable de sa Coma” anunciada per a la gimnàstica.
A la “Diada de l’Aigua” programada pels nins i joves de les 11 a les 18.00h del passat diumenge, pares i padrins a ple sol, no hi havia cap cadira per poder seure, el camió que transportava l’aigua per a la festa va arribar passades les dotze i vint del migdia, l’aigua no tenia pressió pels tobogans a més es va produir una apagada de llum.
El vespre concert de les corals Gent Gran i coral Gabellina, a l’església de Santa Maria de sa Coma, quasi al mateix temps havien programat concert d’havaneres a l’avinguda de Las Palmeres a càrrec de Band Mallorca i Arpellots. En canvi el diumenge dia 13 no programaren cap concert.
La resta d’actes molt bé, la gent es va divertir i va sortir al carrer. Festes passades coques menjades. Molts d’Anys i fins l’any que ve.
ball de bot

balls flamenc

Banda Nit Multicultural 18-07-2014 010

Banda Nit Multicultural 18-07-2014 016

Banda Nit Multicultural 18-07-2014 018

batukoma

CIMG5654

CIMG5664

CIMG5714

comnarines

Copia de Va de músics

cridant a festa

De tapes amb la família

demostració ball mallorquins

el pare es diverteix

en marxa

fira 1

fira 3

Helga

la festa i

Nit multicultural18-07-2014 015

Nit multicultural18-07-2014 021

Nit multicultural18-07-2014 025

serveri d'emergències

2 comentaris a “Darreres fotos Festes sa Coma 2014

 1. Una cosa más, el viernes el concierto previsto para la noche no se ajusto al horario.La tercera banda ( 02.15h) actuó)para 12 personas que estaban en la plaza( a las 00.30h.solo quedaban +o- 50 personas) hay que anotarlo también.Se tendría que publicitar(quizás) más las fiestas y no coincidir con Manacor, Porto Cristo,Cala Ratjada…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Tota sa raó Magdalena i Antonio, es programa de festes molt xulo però ses lletres ilegibles, faltava tinta però bé amb unes bones ulleres tot s’arregla.
  Sa diada de s’aigua bé però aquell camió donava mala imatge, s’hauria d’analitzar s’aigua perque pareixia que no era adequat allà enmig. Pareixia que havien de treure aigua des clot negre.
  Sa final des torneig de futbet a sa plaça de sa Delegació com l’any passat va ser molt magre, jo ja ho havia dit i me varen dir que sa miraria, allà quan hi vaig arribar tan sols hi havia na Mariona per repartir ses medalles, que va estar bé però vaig trobar que faltava un detallet pes nins que suaven i ses mares els hi donaven aigua perque no se deshidratassin, un gelatet com varen fer a ses bicis, hagués estat tot un detall de part de s’Ajuntament.
  És una pena coincidir amb tants de pobles de sa Costa el dia del Carme.

  Sa pujada el castell va estar beníssim amb els xeremiers, es concert den Jaume Mas, Sa Banda,Orquestrina d’Algaida i molts d’actes més enhorabona.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada