Els competidors del Judo Renshinkan amb els millors del món

NEUS POU, MIGUEL CABRER i JUAN TONI ARQUELLADA.

Na Neus Pou té vacances de la universitat però no dels entrenaments de judo. El Centre de Tecnificació València Terra i Mar no dóna treva als seus esportistes, de fet estan preparant el mundial d’aquest any. Na Neus gaudeix del judo i sobretot entrenant amb les millors del món, Kaori Matsumoto, or a les Olimpíades de Londres 2012, l’alemanya Myriam Roper, bronze al mundial de Rio 2013, la francesa Automne Pavia, bronze a les olimpíades 2012, i moltes més dones d’alt nivell van ser presents a Castelldefels. A la foto na Neus amb el campioníssim Teddy Riner.neus pou-
Miquel Cabrer i Joan Toni Arquellada  han estat seleccionats per la delegació de Mallorca i han pres part en l’estada cadet de Pontevedra, allà han entrenat amb els millors del nostre territori nacional. A la foto amb la campiona d’Espanya Cecilia Blanco.

cabrer y J-

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada