XII Gala de la Música

L’auditori de sa Màniga acollirà demà divendres la XII Gala de la Música
Al llarg de l’acte, organitzat per la Federació Balear de Bandes amb el suport del Consell de Mallorca, es lliuraran el Premis 2014 que enguany han recaigut en Mateu Crespí Cladera, Josep Font Juan, Magdalena Ordinas Febrer, i l’Ajuntament de Sant Llorenç des CardassarL’auditori de sa Màniga de Cala Millor acollirà demà divendres, 25 de juliol, la dotzena edició de la Gala de la Música, organitzada per la Federació Balear de Bandes, amb la col·laboració i el suport del Consell de Mallorca, i en el marc de la qual es lliuraran el Premis de la Música 2014.

Aquests guardons distingeixen persones o institucions que treballen en favor de les bandes de música, hi col·laboren, les ajuden i s’hi impliquen.
Enguany, el premi Antoni Llompart, en reconeixement a tota una vida dedicada a les bandes de Música, es lliurarà a Mateu Crespí Cladera, de l’agrupació de sa Pobla, i a Josep Font Juan, de la Filharmònica Porrerenca.
De la mateixa manera, el premi Baltasar Moyà a la investigació o la composició musical enguany ha recaigut en Magdalena Ordinas Febrer per la monografia Recordances (1990) dedicada a la història de la Banda de Música de Son Servera.
Finalment, el premi Rafel Bauzà, en reconeixement al suport al col·lectiu, es lliurarà enguany a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar pel suport a la banda municipal de música durant els seus quaranta anys d’història.
La gala, que començarà a les 21.30 hores amb el lliurament dels premis als guardonats d’enguany, continuarà amb el concert ofert per la Banda de Música de Sant Llorenç que, sota la direcció de Damià Muñoz, interpretarà cinc temes que fan referència als premiats: El artista de Gabriel Bauzà, Laberinto 24 d’Antoni Llompart, Noche de verbena de Baltasar Moyà, Sa trobada de Joan Martorell i La vida de Biel ‘Torres’.
L’acte comptarà amb l’assistència de la consellera del Consell de Mallorca Margalida Ginard; el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, així com representants de les institucions de les illes i del col·lectiu musical, encapçalats pel president de la Federació Balear de Bandes de Música, Joan Carles Julià.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada