Culmina una gran temporada a l’Auditori Sa Màniga

Balanç molt positiu dels 15 anys d’existència de l’espai escènic i cultural del municipi de Sant Llorenç

Amb la Gala de la Música, acaba la temporada 2013-2014 que l’Ajuntament de Sant Llorenç ha organitzat a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Enguany es compleixen els quinze anys d’existència d’un centre cultural molt consolidat dins el panorama de les arts escèniques, musicals i plàstiques de Mallorca.

Ja està en preparació la temporada vinent, 2014-2015, que comptarà amb produccions pròpies, amb grans espectacles i concerts i amb exposicions singulars. Entre molts més noms, es pot avançar la participació del Ballet Flamenco de Andalucía, que dirigeix Rafaela Carrasco; l’Orquestra Simfònica de Balears, amb la batuta de Josep Vicent; la Companyia de Comediants La Baldufa de Lleida; o les companyies de Manuel Liñán Flamenco i Olga Pericet Flamenco, entre molts d’altres.

El balanç de la temporada 2013-2014 és del tot positiu. Després de les complexitats de finals del 2012, el públic demana novament concerts, teatre i dansa, i dóna suport als espais escènics. Per altra banda, les institucions públiques aposten per la cultura, i enguany tornen a col·laborar amb l’Auditori sa Màniga. És bo que remarquem les ajudes de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM) i també del Consell de Mallorca, amb els programes Platea i Circuit d’Arts Escèniques de Mallorca respectivament.

Entre tots els programes que s’han realitzat únicament dins el 2014, es poden destacar el Festival de Cala Millor i la Mostra d’Arts Escèniques i Musicals. En el marc del Festival de Cala Millor s’han organitzat catorze concerts clàssics i dos espectacles de dansa, als quals han assistit gairebé 3.000 persones. I a les deu funcions de la Desena Mostra d’Arts Escèniques i Musicals hi han assistit 2.600 persones.

També cal destacar la formació. Per una banda, s’ha organitzat el III Stage Internacional de Dansa, realitzat dins el mes de juliol, amb la presència de molts participants joves, i amb un professorat internacional de gran nivell. Una activitat del tot consolidada, que ja prepara la quarta convocatòria amb moltes novetats. Per altra banda, han conclòs els dos cursos de la Universitat d’Estiu.

Així, doncs, culmina una gran temporada a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.

balletandaluz13-590 Circ transhumant-1

Sa Màniga

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada