TORNEIG JUDO RENSHINKAN FESTES DE SA COMA 2014

Els judokitas del Renshinkan novament ens van tornar a delectar amb el seu bon fer, tant dins com fora, però en aquesta ocasió dins del tatami de les festes de Sa Coma.

62 van ser els esportistes presents per a aquesta ocasió i el marc més idoni, el capvespre a la plaça davant de la platja. Pares familiars i acompanyants van aplaudir les actuacions dels petitons i les demostracions dels juvenils

Torneig Judo Sa Coma

Finalitzat l’acte i els que obtenen els millors resultats són els que anomenem a continuació:

Borja Tuduri, Marc Núñez, Carlota Gómez, Carolina Guardiola, Marina Gallardo, Estefania Gómez, Pere Antoni Muñoz, Pau Garcia, Biel Mayol, Sebastià Peña, Miquel A. Gómez, Antoni Amer, Joan Font, Cristina Conejo, Sílvia Mascaró, Lara Schulter, Zoe Muller, Maira Schroeder, Joselin Moncada, Jessica Gómez, Lluc Conejo, José Ramon Santandreu, Diego Hinojosa, Alex López, Cristian Cano, Samuel Martín, Manuel Guardiola, Martí Rosselló, Daniel Pastor, Wassim el Arjouni, Jaume Cabrer, Jesús Núñez, Miquel Àngel Planisi, Tom Schroeder, Joan Toni Gallardo, Said el Arjouni, Marc Díaz, Lourdes Fiol, Juan Daniel Miró, Adrià Femenia, Alejandro Matas, Angel Núñez, Andreu Cursach, Víctor Morales, Toni Bauçà, Tomàs Pedro Fiol, Sebastian Wnuck, Pedro Febrer, Miquel Cabrer, Franco Sergio, Xavier Nicolau i Tomàs Bosch.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada