Què en trobau?

Camí que va de ses Toltes Velles a la carretera de Son Carrió passant per sa Tafona. Consta en el Catàleg de Camins Públics de l’Ajuntament.

Barrera corredissa amb pany.
L’escrit diu: “Ramat a lloure per favor, tancau sa barrera”

Barrera1

7 comentaris a “Què en trobau?

 1. No te diré q hi estigui d’acord ja que posar una barrera en un camí públic no està mai justificat per molt q s’intenti defensar amb les ovelles o com diu un amic meu “així no entren domingueros amb el cotxe”. Si no tothom pot trobar alguna excusa per tancar-lo.
  Ara bé me fan molta més ràbia els que tenen tancat en clau pels seus nassos creient-se amos de tot el territori. I la solució de damanar-los permís per poder passar (tipus Tarnelles o Son Fangos) no la trob adequada. Si és públic és públic.
  Amb la bici també vaig descobrir q per entrar al bosc de Pocafarina també hi ha una barrera similar. El que no sé és si està considerat públic però vaig anar a parar a les muntanyes de per devers Son Dragó així q allò lògic és que ho sigui

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Batualmón, és es tros que ha de tancar, no es camí. Cada dues passes trobaríem una barrera d’aquestes si tots féssim lo mateix. Vaja uns d’allons!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Jo personalment es un cami que hi pas unes quants pics per setmana desde fa anys per fer esport o caminant en sa familia i antiguement hi havia unes barreres de dues fulles,fa un parell d’anys que sa finca de sa Tafona va canviar de pages i coincidir en so canvi de barreres i si tenen pany i mai l’he trobat tancat en pany i clau,ses antigues barreres mai les vaig veure tancad
  No vull justificar el tancament d’aquest tram de cami pero crec que mes que aturar els animals es per aturar ses visites de “los amigos de lo ajeno” o sigui cotxes i furgonetes que fan voltes.Es mateix cami de sa part de Son Sureda no hi ha cap barrera.
  Es una situacio normal per els veinats i gent que hi pasa lo que no vol dir que sigui correcte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Està clar quins són canins públics i quins no al municipi de Sant Llorenç?
  Hi ha cap mapa?
  M’agradaría coneixerl’s

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada