Denúncia al batle i al cap de la Policia Local de Sant Llorenç

Segons publica El Mundo, el PP de Sant Llorenç ha denunciat el nostre batle per pagar presumptament un sobrecost no justificat al cap de la Policia Local per un programa que, segons indiquen els populars, no s’ha realitzat.

No du sort en aquest aspecte l’Ajuntament ja que ja és la segona denúncia que rep (recordem la del trenet turístic) en poc temps. Aquí teniu l’enllaç a la notícia:

enllaç

 

2 comentaris a “Denúncia al batle i al cap de la Policia Local de Sant Llorenç

  1. La dreta antidemocràtica no ha sabut perdre mai i vol guanyar a es jutjats lo que no pot guanyar a ses urnes. Passaré molt de gust de veure com l’any que ve no treureu ni per pipes TIC-TAC-TIC-TAC-TIC-TAC…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +2 (de 8 vots)
  2. Benvolgut animaló, a les urnes guanyàrem nosaltres, però vaja…per altra banda quan l’oposició detecta irregularitats la seva obligació és denunciar-ho, però en fi. Sí, tal vegada no traguem ni per pipes a les pròximes eleccions, moltes coses s’haurien d’haver fet d’una altra manera, en tot cas, no passis pena maldament tornem treure més regidors que els altres partits al final s’ajuntaran els de sempre i tot continuarà exactament com sempre així que keep calm and becareful with the sun!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +2 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada