TA3

Ahir, tot just en acabar el pregó, un grup


d’actors i actrius llorencines, tengueren la gentilesa d’oferir-nos una estoneta per hom del seu art. Foren tres obres d’una duració menor a l’habitual ja que formen part de l’anomenat microteatre. “Que vénen els americans” d’Albert Herranz fou interpretada per Biel Parreta i Oriol Santamaria. .”Merceria” de Josep Ramon Cerdà va ser interpretada per

Biel Nicolau, Toni Adrover i Marina Rodríguez amb la col·laboració de Jesús Martínez, Toni Pelut, Toni Botó i Ivan Antich. Bernat Molina és l’autor de “El barril de l’amo en Tià Lladó” que va ser posada en escena per Catalina Amer i Jaume Ferrer. Les tres obres foren dirigides per Tomàs Martínez.

Que vénen els americans!

Merceria

El barril de l’amo en Tià Lladó

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada