La cançó de la setmana

Avui vos present la sintonia d’un programa de Radio 3, Mundo Babel, presentat per Juan Pablo Silvestre. Concretament el tema es diu Mi querida Babel i curiosament és compost (almanco la lletra) pel mateix presentador del programa, i és un vertader plaer escoltar-lo cada dissabte matí (de 10 a 12 hores) mentre faig un poc de paret. Si bé no és el meu programa favorit  d’aquesta gran cadena ( a vegades m’exasperen un poc les filosofades de Juan Pablo Silvestre), el preferesc a qualsevol altra cosa que amollin per les radiofórmules. I, a més, la seva música de capçalera, la que vos present, és realment exquisita, tant la lletra com la música. 

Tan bona és que no he pogut estar de mostrar-vos-la. La meva intenció inicial era presentar-vos les diferents versions que han sortit del tema (cada temporada un grup diferent versiona la cançó per fer-la de capçalera del programa) però per Internet només he estat capaç de trobar dos vídeos: la versió feta per La Banda Inaudita i una altra de la qual desconec l’autor. Personalment em quedo amb aquesta segona, petò això ja va a gustos. I I aquí teniu l’altra: http://www.goear.com/listen/cc25be9/mi-querida-babel-juan-pablo-silvestre

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada